Menu
Your Cart

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА

Амазонката на Варое
Нов Няма наличност
Автор: Боян Биолчев
"Тук на обложката, обикновено поместват биографията на автора. Няма да постъпя егоистично, ще постъпя справедливо. Отстъпвам мястото на биографията на книгата. Понеже я писах цели три години, имах възможнотстта да я опозная и реших, че го заслушва повече от мен.Преди две десетилетия написах сценарии..
20.00 лв Без данък:20.00 лв
Аномалия / Мастиленият лабиринт
Нов
Автор: Людмила Филипова
Людмила Филипова следва магистратура по астрономия към Физическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Завършила е специалност "Икономика и управление на индустрията" в УНСС и има магистърска степен по мениджмънт от "Сити Юнивърсити" САЩ.През 2009 г. завършва програма по творчес..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Зоро
Нов Няма наличност
Автор: Исабел Алиенде
Майсторското перо на голямата чилийска авторка Исабел Алиенде този път проследява пътя на един митичен герой. Безстрашният Зоро, поборникът за справедливост, израства на границата между две култури. Той е син испански идалго и на дъщерята на индиански шаман. Формира се като личност в бурната Барсело..
27.00 лв Без данък:27.00 лв
Райна княгиня: Автобиография
Нов
Автор: Теодора Пейкова
..
42.00 лв Без данък:42.00 лв
Бог. Биография
Нов
Автор: Джек Майлс
Каква личност е Бог? Каква е неговата житейска история? Възможно ли е да подходим към него не като към обект на религиозно преклонение, а като към главно действащо лице в най-великата книга на света - герой, притежаващ цялата дълбочина, двусмисленост и противоречивост на Хамлет? Това е провокативнат..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Компаньонката на краля
Нов
Автор: Ан О'Брайън
Един брак. Трима участници. Горд крал. Любяща съпруга. Скандална компаньонка. 1362 година.Филипа д’Ено избира момиче, прекарало целия си живот сред манастирски стени - Алис Перърс, закърмена единствено с амбиция. Кралицата й отрежда специална роля в английския двор."Аз те издигнах от нищото, Алис. С..
39.00 лв Без данък:39.00 лв
70 години "Локомотив" 1929-1999 / Футболният магьосник Никола Котков
Нов Няма наличност
Живей бързо. Книга 1-3
Нов
Автор: Надя Чолакова
"Живей бързо 1. Васил & Георги Илиеви""Живей бързо 2. Обезглавената империя""Живей бързо 3. Време за разстрели"..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Капки ум
Нов
Автор: Джордж Карлин
Бестселър на "Ню Йорк Таймс"Понякога малко умствено разстройство може да е от полза.Малко смешници са така подходящи да напишат книга както Карлин -циникът обсебен от езика. И той не ни разочарова.А. Дж. ДжейкъбсАко Дж. Ф. К. младши си вземе такси в Ню Йорк до летището, мислите ли, че ще каже но шоф..
55.00 лв Без данък:55.00 лв
Другата Болейн
Нов Няма наличност
Автор: Филипа Грегъри
Две сестри, свързани с обич и омраза, си съперничат за сърцето на единкрал.Мери Болейн привлича първа погледа на капризния млад монарх. Едва четиринайсетгодишна, тя преживява своя звезден миг като фаворитка на Хенри VIII сред великолепието на ренесансови дворци, блясъка и интригите на кралския двор,..
55.00 лв Без данък:55.00 лв
Когато кестените спят
Нов
Автор: Георги Павлов (Павлето)
Когато кестените спят - поезия и рисунки от Георги Павлов - Павлето..
39.00 лв Без данък:39.00 лв
Не казвай сбогом
Нов Няма наличност
Автор: Джилиан Флин
Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън...И точно в този ден Ейми изчезва от дома си.Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото... разкрива съвсем р..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Четецът
Нов Няма наличност
Автор: Бернхард Шлинк
Случайната среща между любознателен професорски син и красивата кондукторка Хана, чиято разлика във възрастта е цели две десетилетия, се превръща в страстна сексуална връзка. Еротичното взаимно завладяване, което се случва напук на всички обстоятелства, си има своята странност.Четенето на глас се пр..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Сянката на чинара
Нов Няма наличност
Автор: Джон Гришам
Публикуван преди 25 години, "Време да убиваш" e един от най-известните романи в съвременната американска литература. Сега, в "Сянката на чинара", Джон Гришам ни връща в съдебната зала на Клантън, щата Мисисипи. Джейк Бриганс пак е въвлечен в ожесточен процес, който ще накара жителите на окръг Форд д..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Конклав на сенки. Книга 1: Нокът на Сребърния ястреб
Нов Няма наличност
Автор: Реймънд Фийст
Могъща нова фентъзи поредица на един от най-великите майстори на жанра!"Нокът на сребърния ястреб" поставя началото на нова вихрена фентъзи поредица от световноизвестния Реймънд Фийст и бележи двадесетгодишнината от публикуването на първия му роман, "Магьосник". С едни от най-вълнуващите герои в жан..
30.00 лв Без данък:30.00 лв
Художникът убиец
Нов Няма наличност
Автор: Даниъл Силва
Погълнат от спокойния, точен до педантизъм живот на художник реставратор, бившият израелски шпионин Габриел Алон се старае да забрави миналото. Но миналото няма да го остави, защото старият му шеф от Мосад - Ари Шамрон, ще направи и невъзможното, за да го привлече обратно в редиците на тайните служб..
35.00 лв Без данък:35.00 лв