Menu
Your Cart

КНИГИ ЗА ДОМА

Стъпка по стъпка към идеалното тегло. Как да отслабнете лесно, безопасно и завинаги. Уникална 12-седмична програма
Нов
Автор: Джон Хейстингс
Повечето диети правят задачата да свалите килограми по-трудна, отколкото в действителност е. Защо програмите за отслабване се провалят? Защото искат от вас да правите твърде много неща твърде бързо и без ясна причина.Програмата Стъпка по стъпка ви предлага нов начин на живот. Това е уникална система..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Всичко за гърба
Нов Няма наличност
Автор: Джим и Фил Уортън, Бев Браунинг
Болката в гърба засяга около две трети от възрастните и многодеца, чийто брой нараства. Предотвратете, определете и излекувайте проблема с революционната програма заразтягане и сила на Джим и Фил Уортън.Авторите, баща и син, прочути мускулно-скелетни терапевти,вярват, че повечето гръбначни проблеми ..
85.00 лв Без данък:85.00 лв
Автор: Ани Шакарян
В книгата са подбрани най-добрите рецепти от кулинарния блог "Вкуснотека". 111 от най-четените и приготвяни ястия, разделени по категории: Предястия, Супи, Салати, Основни ястия, Десерти и Торти и Арменски рецепти.Книгата съдържа и специален комплимент към всички читатели - 14 изцяло нови рецепти, с..
42.00 лв Без данък:42.00 лв
Автор: Дейвид Хесайон
Книгата "Експерт по градинските цветя" съдържа повече от 2800 цветя в градината.- Подробен справочник на градинските цветя с много информация, полезни съвети и прекрасни илюстрации за всяко цвете.- Как да определим кои растения са подходящи за градината ни и как правилно да ги разположим на най-подх..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Автор: Пол Уилямс
В този богато илюстрован и практичен справочник за стайните растения ще намерите:Повече от 150 очарователни, разнообразни и лесни за отглеждане стайни растения.Помощ при избора на подходящо стайно растение.Професионални съвети, техники и указания, които са ви необходими, за да се грижите за стайните..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Българска ловна енциклопедия
Няма наличност
Автор: Мир Богоев
Българска ловна енциклопедия есправочникът с най-пълното и задълбочено изследване за всичко, свързано с историята и практиката на най-древният начин за препитаване. Структурирана е в няколко раздела - първият е отделен на историята на лова заедно със социалните, политическите и организационните аспе..
180.00 лв Без данък:180.00 лв
Автор: Урсел Бюринг
"Билки през цялата година" предоставя информация за полезните растения. Разгледайте този своеобразен календар, защото той предлага различни идеи и практични рецепти от съкровищницата на Природата. Ако имате здравословни проблеми, не е нужно веднага да посягате към лекарства. За целта можете да се до..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Ръководство по дърворезба и пирография
Няма наличност
Автор: И. Маранов, Д. Елефтеров
..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Автор: Ванга, П. Дънов, П. Димков, Слава Севрюкова, Преподобна Стойна
..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Автор: Димитър Памуков, Христо Ахтарджиев
..
17.50 лв Без данък:17.50 лв
Разпознаване и събиране на билки
Няма наличност
Автор: Борис Китанов
..
17.50 лв Без данък:17.50 лв
Сладкарски изделия
Няма наличност
Автор: С. Петров, Б. Бекиров, К. Бояджиев, Г. Петрова
..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Автор: Димитър Памуков, Христо Ахтарджиев
..
18.00 лв Без данък:18.00 лв
Лечебна съкровищница: Рeцeпти oт мaйкaтa прирoдa, прoвeрeни прeз вeкoвeтe
Няма наличност
Автор: Людмила Ким
Рeцeпти oт мaйкaтa прирoдa, прoвeрeни прeз вeкoвeтe.Пoстижeниятa нa съврeмeннaтa мeдицинa нeвинaги сa дoстaтъчни в бoрбaтa с бoлeститe. Прeз пoслeднитe гoдни всe пoвeчe нaдeжди сe възлaгaт нa aлтeрнaтивнитe мeтoди зa лeчeниe, нo мaлцинa сa пoсвeтeнитe в скрититe възмoжнoсти нa прирoдaтa.Книгaтa "Лeч..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Автор: Илия Ланджев
"Енциклопедия на лечебните растения в България" ще помогне на всеки да организира своя живот по здравословен начин и да живее без болести. Лечението с билки се прилага в народната ни медицина от дълбока древност. Използвайки природните богатства, старите българи са установили, че употребата на билки..
47.50 лв Без данък:47.50 лв
Автор: Кети Иванова
Кети Иванова (1942) е завършила Ловешката езикова гимназия и немска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Работила е в Държавния архив и по-късно - в популярен медицински вестник, в който има над 1500 преводни и авторски публикации. Водила е няколко рубрики, сред които и конкурс за читателски рецеп..
22.00 лв Без данък:22.00 лв
Най-хубавото от "Вестник-книга". Том 1-3
Няма наличност
Автор: Емил Елмазов
..
60.00 лв Без данък:60.00 лв
Нова библия на оптималното хранене
Няма наличност
Автор: Патрик Холфорд
Оптималното хранене е медицината на бъдещето. То означава да снабдявате организма си с възможно най-добрите храни. Тази много търсена книга разкрива точно как да постигнем оптимално хранене.В нея ще научите:• Какво означава добре балансирано хранене• Как да засилим имунната си система• Как да увелич..
42.00 лв Без данък:42.00 лв
Автор: Geddes, Grosset
..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Fashion from Ancient Egypt to the Present Day
in stock
Автор: Mila Contini
..
49.00 лв Без данък:49.00 лв
Автор: Колектив
..
30.00 лв Без данък:30.00 лв
Показани 1 от 24 | 124 (6 Страници)
Използваме бисквитки
Сайта използва бисквитки. Използвайки го вие се съгласявате с това.