Menu
Your Cart

САМОПОЗНАНИЕ И СЕБЕИЗРАСТВАНЕ

Опитът на един глупак. Книга 2: Ключове към самия себе си
Нов
Автор: Мирзакарим Норбеков
Заради гениалната си способност да превръща хората в лидери Мирзакарим Норбеков получи блестящото звание"МАЙСТОР НА НАУКАТА ДА ПОБЕЖДАВАШ".Трима от всеки десет милиардери в Русия са ученици на майстор Норбеков."Добре ли сте седнали, скъпи читателю? На топло в мекия фотьойл ли сте?Е, добре, можете да..
20.00 лв Без данък:20.00 лв
Автор: Лилиан Ту
365 съвета как да организирате света около васЛесно приложими хитрини за всеки ден от годината. Настоящият сборник, събрал мъдростта на древното изкуство фън шуй, ще ви помогне да се радвате на една успешна година както на работното си място, така и у дома.Ще научите как:• да действате с неподозиран..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Автор: Алън и Барбара Пийз
Защо мъжете искат секс, а жените се нуждаят от любов?Ще ви кажем с думи простиАвторите на бестселърите Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния, Защо мъжете лъжат, а жените плачат, Най-новата книга за езика на тялото, Защо мъжете вършат нещата едно по едно, а жените не спират да говорят, Подхо..
55.00 лв Без данък:55.00 лв
Диагностика на кармата. Част 2-3
Няма наличност
Автор: Сергей Н. Лазарев
"Главната цел на книгата е да се разберат законите на външния и вътрешния свят на човека, да се разкрият и изучат механизмите, които ги управляват, а също така да се покажат правилата за навлизане в биоенергетиката, тъй като усъвършенстването на човек трябва да започва с осмислянето на света, с разб..
28.00 лв Без данък:28.00 лв
Автор: Нийл Доналд Уолш
Тази книга е прекрасен дар за онези, които са поели в търсене на истината с всеотдайно сърце и отворено съзнание. Тя засяга всички въпроси, които някога сме си задавали. За живота и любовта, целта и средствата, хората и взаимоотношенията, доброто и злото, вината и греха, прошката и изкуплението, път..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Кабала: Наука за бога, вселената и човека
Няма наличност
Автор: Папюс
Изучаването на Кабала не представлява по-голяма трудност, отколкото усвояването на Западното (Окултизъм) и Южното (Теософия) предания. Тя се съсредоточава, от една страна, върху изчисления от философски характер, а от друга, върху раздела за Практическата Магия, почти без да се занимава, както и Тео..
50.00 лв Без данък:50.00 лв
Автор: Брайс Ейвъри / Сузи Холбех
Принципи на психотерапията.Книгата представлява въведение в психотерапията. Разгледани са основните й клонове, както и други психотерапевтични методи от адлеровата до сексуалната терапия. Ще разберете как да намерите добър психотерапевт. Ще получите отговор на много въпроси за психотерапията, които ..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Автор: Ян Дзюнмин
Д-р Ян Дзюнмин е роден в Тайван, република Китай, през 1946г. Той започналобучението си по У Шу(Кун Фу) на 15 години при майстор Чен Гинсао, стил Шаолински бялжерав (направление Пай Хуо). През тринадесет годишното си обучение (1961-1974) примайстор Чен, д-р Ян станал експерт в атаката и отбраната на..
0.00 лв Без данък:0.00 лв
Автор: Алис А. Бейли
Темата за лечителството е стара като вечността и винаги е била обект на изследвания и експерименти. Правилното използване на лечителските способности и сили обаче е знание, което сега прохожда. Едва в наши дни стана възможно да се огласят законите на магнетичното лечителство и да се посочат прлчинит..
60.00 лв Без данък:60.00 лв
Закони на доброто
Няма наличност
Автор: Петър Дънов
Беседи от Младежкия окултен клас, (1929 г. - 1930 г.) на Учителя Петър Дънов..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Приказки за силата. Книга 1-2
Няма наличност
Автор: Карлос Кастанеда
Карлос Кастанеда е американски писател, социолог и антрополог от перуански произход.Роден е в Перу, по-късно емигрира в САЩ, учи в Лос Анджелис и защитава докторат по антропология. През следващите години пише поредица добре продавани книги с мистично съдържание, като живее в САЩ и Мексико, основно в..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Автор: Дейвид Гордън
"Съзнателно сънуване" е пътеводител, който предлага съвсем нов поглед върху природата на сънуването.Дейвид Гордън прави класификация на сънищата, учи ни как да ги разчитаме и как да ги прилагаме в реалния живот. Сънуването притежава огромна мощ. Сънищата ни подтикват да търсим нови начини и ни прину..
37.50 лв Без данък:37.50 лв
Велики посветени. Част 1-3
Няма наличност
Автор: Едуар Шюре
Очерци на тайната история на религиите:Рама - Кришна - Хермес - Мойсей - Орфей -Питагор - Платон - Иисус..
40.00 лв Без данък:40.00 лв
Автор: Петър Дънов
Петър Константинов Дънов е роден на 11 юли 1864 г. в с. Хадърча, днес Николаевка, близо до Варна, е семейството на свещеник. След като завършва гимназия, започва да учи цигулка. През 1883 г. постъпва в Богословския отдел на Американското научно-бо-гословско училище в Свищов. След това работи като уч..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Да влезеш в обувките на детето :Как да възпитаваме добро и щастливо дете
Няма наличност
Автор: Лиляна Русковска
Да влезеш в обувките на Детето на Лиляна Русковска е полезна и навременна книга за възпитанието на децата. Специализирана книга с полезни съвети, написана на популярен език, предназначена както за родители, така и за учители. Книгата е писана от български автор, примерите са с български деца и родит..
25.00 лв Без данък:25.00 лв
Психокибернетика .Техники за овладяване силата на подсъзнанието
Няма наличност
Автор: Максуел Малц
Максуел МалцЕдин от класиците в областта на литературата за личностно усъвършенстване заедно с Дейл Карнеги и Норман Винсънт Пийл.Малц по професия е пластичен хирург, който започва да пише книги по практическа психология в търсене на пътища за изграждане на положителна себепредстава, за себеутвържда..
120.00 лв Без данък:120.00 лв
Автор: Димитър Иванов
Предложеният курс се състои от 15 тематични лекции по дисциплината "Психология на лидерството" и 10 теми за упражнения и индивидуална работа на студентите.Съдържанието на учебника, предложено от автора, е полезно за студенти и експерти по психология и социология, които се интересуват от ролята на чо..
30.00 лв Без данък:30.00 лв
Апокрифният транссърфинг. Първи осъзнати стъпки в този чуден и странен свят
Няма наличност
Автор: Вадим Зеланд
Защо апокрифен? Защото авторът разказва за един от най-големите заговори срещу човечеството. Оказва се, че днес все повече хора не само живеят, но и искат да живеят според правилата, натрапени им от махалата. Какво е това - фантастика или реалност? Със сигурност е най-скандалната и провокативна книг..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Езикът на тялото; Скритият смисъл на думите
Няма наличност
Автор: Алън Пийз, Алън Гарнър
Книгата на Алън Пийз и Алън Гарнър ще ви разкрие как да изпитвате наслада от общуването и да побеждавате във всяка ситуация, като надникнете в истинската същност на хората..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Десетте най-глупави грешки, които правят умните хора. И как да ги избягваме
Няма наличност
Автор: Артър Фримън, Роуз Деулф
Някога правили ли сте нещо, което впоследствие сте окачествили като глупаво и сте се чудили как точно вие сте могли да допуснете такава грешка? Някога влагалили сте всичките си усилия в нещо, само за да разберете, че не си е струвало? Случвало ли ви се е да не успеете да изявите себе си, макар да ст..
35.00 лв Без данък:35.00 лв
Автор: Насим Никълъс Талеб
"Черният лебед" е рядко или случайно събитие, което е неочаквано и се отличава с три характеристики - то е непредсказуемо, има огромно въздействие и може да бъде обяснено със задна дата. Тъй като черните лебеди са непредвидими, ние трябва да се пригодим към тяхното съществуване (вместо наивно да се ..
20.00 лв Без данък:20.00 лв
Благодарността - начин на живот
Няма наличност
Автор: Луиз Хей и приятели
Благодарствена молитваДълбоко в центъра на същността ми има безкраен източник на благодарност. Сега позволявам на тази благодарност да изпълни сърцето ми, тялото ми, ума ми, съзнанието ми, цялото ми същество. Тази благодарност се излъчва от мен във всички посоки, докосва всичко в моя свят и се връща..
45.00 лв Без данък:45.00 лв
Автор: Борислав Радославов
В книгата "Чудодейните места в България" авторът Борислав Радославов разказва за двайсет и четири от светите места в България, където се случват чудеса.Сред тях са Кръстова гора, Кабиленският манастир, "Богородица Троеручица" в Соколския манастир, манастирът "Свети Георги", Бачковският манастир и мн..
20.00 лв Без данък:20.00 лв
Показани 1 от 24 | 220 (10 Страници)
Използваме бисквитки
Сайта използва бисквитки. Използвайки го вие се съгласявате с това.